Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. toukokuuta 2011

Herkullinen maapähkinämarinadi tofulle ja lihalle


Aikuiseen makuun täytyy lisätä vähän suolaa, mutta lapsille tämä ohje menee sellaisenaan!
Koko perhe ihastui!!!


Onpas ylivaloittunut kuva :(
Mutta tässä possun ulkofilettä samassa marinaadissa paistettuna ja oli todella hyvää. Tofua seassa.
Valkoinen on keitettyä kukkista.


Alkuperäinen löytyi täältä, oma hieman muokattu tässä:


Maapähkinämarinadin ohje noin 800g lihaa

2dl öljyä
vajaa desi maapähkinävoita, Lidlissä halpaa ja hyvää!!
1rkl viinietikkaa, käytän itse omppuetikkaa oikeastaan kaikkeen
2rkl soijakastiketta
1tl hunajaa, tän voi varmasti jättää pois tai laittaa muuta makeutusta.
valkosipulia muutama muutama kynsi
chiliä, maun mukaan. Sopii älyttömän hyvin tähän. Itse laitoin puolikkaan palon. Ja ei ollut lapsillekkaan liian väkevä.
vajaa desi suolapähkinöitä

Laitoin kaikki sauvasekoittimen mixeriin ja soseutin tahnaksi.
Sekoitin marinadin tofupaloihin ja lihaan ja annoin olla yön yli.


Laitan nykyään aina marinadin pussiin lihojen kanssa ja välillä vain puristelen ja kääntelen pussia.


Tofu kannattaa pitää painon alla edes vähän aikaa, että turhat nesteet valuisi pois.
Taikka pakastaa ja valuttaa hyvin.
Minusta rakenne on heti miellyttävämpi.

Lapset vierasti tofua alussa. Osa melkein vuoden. Mutta kannattaa olla sitkeä ja vain tarjota. Koska nykyään se on kaikkien herkkua!!


Kevät siivous pihalla vain jatkuu.
4v yrittää raahata lampaiden kuorimaa oksaa juhannuskokkoon.



Onneksi on isoveli!!!!


Ja vahva sellainen :D

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...