tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post1562325224049912571..comments2023-12-23T10:22:52.324+02:00Comments on Karppaus ja perhe: Lampaan selkäpihvit (ei hajuakaan osan oikeasta nimestä!)Suvianne Lasanenhttp://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-89368257412808406872011-11-23T12:23:01.868+02:002011-11-23T12:23:01.868+02:00Kiitos kommentista :)
Pitää kokeilla sekoitusjauhe...Kiitos kommentista :)<br />Pitää kokeilla sekoitusjauhelihaa! Uskon myös , että on hyvää! Oli mikava lueka kommenttisi :)Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-69528379243266335192011-11-23T08:30:21.608+02:002011-11-23T08:30:21.608+02:00Nam! Varmasti taivaallista! Itse olen vain noita M...Nam! Varmasti taivaallista! Itse olen vain noita Meri-Lapin karitsan lihoja enimmäkseen laittanut, kun Raksilan Cittarissa on ja joskus harvoin joitain pakattuja lampaan jauhelihoja... sekä kerran pari Uuden - Seelannin lampaan lihaa. Niin siitä mausta vielä, et voin todella suositella minäkin. Karitsa ainakin on hyvää ja aina ollut meillä. Jauhelihakin on naudan tai sianlihan kanssa vaikka lihapullissa hyvää. Oon laittanut 50-50 periaatteella ja kaikki on tykännyt, nekin, jotka sanoo, etteivät koskaan syö lammasta, kun se on pahaa! :) Aivan kuola valuu noista sun kuvista.Anonymousnoreply@blogger.com