tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post5879273104879664731..comments2023-12-23T10:22:52.324+02:00Comments on Karppaus ja perhe: Täytetyt paprikatSuvianne Lasanenhttp://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-69566357186716264052012-03-10T08:56:20.270+02:002012-03-10T08:56:20.270+02:00Juu kyllä se puolikas taitaa olla kaikkein paras :...Juu kyllä se puolikas taitaa olla kaikkein paras :)<br />Saa tosiaan juustoa enemmän :DSuvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-27128343805493605932012-03-08T14:23:40.536+02:002012-03-08T14:23:40.536+02:00Mua on neuvottu leikkaamaan aina paprikan pohjasta...Mua on neuvottu leikkaamaan aina paprikan pohjasta ohut siivu pois että siitä tulee tasainen ja pysyy pystyssä. Mutta kyllä minäkin siirryn tästä lähtien halkomaan paprikat puoliksi, niitä on silloin myös varmasti helpompi syödäkkin.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/16756588761454240380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-32902427043889551312012-03-08T07:21:29.309+02:002012-03-08T07:21:29.309+02:00Kiitos Maria kommentista :)
Juu kyllä, pakaste he...Kiitos Maria kommentista :)<br /><br />Juu kyllä, pakaste herne on meillä ykkönen nykyään.<br />Postaan siitä tännään varmaan oman jutun :D<br />Lapset tykkää hirveesti ja sitä käytetään tosiaan pastan tilalta. Toinen on HMP. Herne maissi paprika.<br />Onhan maississakin ja sokeriherneessä hiilareita, tioukalle paljon. Mutta me ei olla niin tiukkoja ja pidän nykyään gluteiinia vältettävien aineiden listalla.Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-72318196453441531512012-03-08T00:44:43.325+02:002012-03-08T00:44:43.325+02:00Samaan tapaan on meillä päin toimittu paprikoiden ...Samaan tapaan on meillä päin toimittu paprikoiden kanssa: valmiiksi vaan nurin, niineivät keikahda kumoon enää paistovaiheessa :) Ja tosiaan; mahtuu enemmän täytettä ja on huomattavasti helpompi syödä.<br /><br />Täytetyt paprikat (kuten myös muut vihannekset) ovat mitä täydellisin ja ravinteikkain ruoka (riippuen tietysti aineksista.) Mutta todella helposti niistä saa tehtyä todella täyttäviä ja ravintorikkaita versioita, jotka tarjoavat kaikki vaadittavat ravintoaineet ja täyttävät vieläpä karppaajien kriteerit :) Täytetyt paprikat ovat vähän kuin karppaajan tortilloja/tacoja--vehnäkuoren sijaan itse "kuori" (=vihannes) on myös täynnä vitamiineja ja antioksidantteja. Ei siis mitään turhaa höttöä, vaan täyttä tavaraa! =) Njam. Mieli ja vatsa kiittävät.<br /><br />Yllätit kuitenkin pakasteherneillä--korvikkeena siis tosiaan riisille ja pastalle? :O How come? kysyisi englantilainen ;) Hyvä vaihtoehtohan se on, kuten mikä tahansa vihannes mutta aika erikoista että lapset todella kelpuuttavat herneet entisten riisien ja pastojen paikalle. Ovat kuitenkin ihan eri maata kuin vehnäiset elintarvikkeet.<br /><br />Kiitos tästä. Tuli taas mieleen, että voisin kokeilla harrastaa pientä vaihtelua tylsän pelkistettyjen opiskelijalounaiden sijaan. :> Tässäpä oiva vaihtoehto.maamahttps://www.blogger.com/profile/03518502297084501897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-60692371877963344262012-03-07T20:22:53.654+02:002012-03-07T20:22:53.654+02:00Notte! Kiitos vinkistä!! Noin mekin ensi kerralla ...Notte! Kiitos vinkistä!! Noin mekin ensi kerralla :)Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-71183914819196653842012-03-07T14:41:15.858+02:002012-03-07T14:41:15.858+02:00Ihanan näköisiä! itse olen välttänyt kaatumisongel...Ihanan näköisiä! itse olen välttänyt kaatumisongelman halkaisemalla paprikat toisin päin, jolloin siis yhdestä paprikasta saa kaksi täytettyä puolikasta. Saa myös samalla enenmmän juustoa, heh :D<br />Kevät mielellä, <br />NotteAnonymousnoreply@blogger.com