tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post4096708279678789214..comments2023-12-23T10:22:52.324+02:00Comments on Karppaus ja perhe: Käsisaippua reseptejäSuvianne Lasanenhttp://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-23264504719013840452012-11-26T17:06:17.439+02:002012-11-26T17:06:17.439+02:00Hei! Olen varma, että sinulla on ylikuumentunut se...Hei! Olen varma, että sinulla on ylikuumentunut se massa. Puolukassa on sen verran sokeria, että massa helposti ylikuumenee.<br />Jos massa kuumenee liikaa se erottuu tai sitten vain sen verran, että puolukka muuttuu ihan ruskeaksi.<br />Korjaan tuohon ohjeeseenkin varoituksen.Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-72876891759656601712012-11-26T15:42:41.925+02:002012-11-26T15:42:41.925+02:00hei, Olen kaksi kertaa tehnyt tuolla puolukkasaipp...hei, Olen kaksi kertaa tehnyt tuolla puolukkasaippua ohjeellasi ja kummallakin kerralla olen saanut sen menemään mönkään :(<br />siis se niinkuin koakuloituu.. siis rasva näytöstä erottuvan tai joku liemi niin ettei se kovetu.. missähän on vika?<br />ihan grammavaa´alla mie näitä oon punnannutAnonymousnoreply@blogger.com