tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post4190499033938081392..comments2023-12-23T10:22:52.324+02:00Comments on Karppaus ja perhe: Kotiviini Pihlajanmarjoista ja MansikoistaSuvianne Lasanenhttp://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-5207868439702906512011-07-28T19:55:42.136+03:002011-07-28T19:55:42.136+03:00Hei! Kone ollut rikki joten vastaus tulee myöhässä...Hei! Kone ollut rikki joten vastaus tulee myöhässä!<br />Minusta paras on antaa viinin käydä ihan loppuun. Silloin siitä tulee kuivaa.<br />Ominaispainomittarilla näkee myös sen sokerin määrän. <br />Mahdollisimman lähelle vain nollaa antaa käydä :)Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-55272248659780400012011-07-22T22:07:00.576+03:002011-07-22T22:07:00.576+03:00Ite oon kans haaveillu kotiviinien kans värkkäämis...Ite oon kans haaveillu kotiviinien kans värkkäämisestä... Kuis karppia viinistä voi saada? Pitääkö laittaa vähemmän sokeria ja toivoa että hiiva syö hedelmien/marjojen sokeria??Magikarppinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-58082690168369171172011-03-18T06:34:40.921+02:002011-03-18T06:34:40.921+02:00Vastustan ehdottomasti pään sekaisin laittamista!!...Vastustan ehdottomasti pään sekaisin laittamista!! :DSuvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-7954138751550979952011-03-17T18:29:50.639+02:002011-03-17T18:29:50.639+02:00Kyllä tuolla pään saapi sekaisin :DKyllä tuolla pään saapi sekaisin :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2635010833235333040.post-61534593583127488022009-10-10T10:37:31.106+03:002009-10-10T10:37:31.106+03:00Kotiviini harrastus se on minullakin. Juuri tuloss...Kotiviini harrastus se on minullakin. Juuri tulossa mansikka/ omenaviini. Parin kolmen päivän päästä aloitetaan lappaus, ja pistetään kirkastus.<br />Kyllä on mielenkiintoista. <br />Hyvä, kun laitoit tänne valmistuksesta.<br />Hyvät sivut olet tehnyt!<br />T: Peetu1Anonymousnoreply@blogger.com