Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 3. joulukuuta 2009

Tiput viiden päivän vanhoina

Terhakkaat tiput tallomassa ruokaansa lähes 0-asteisessa kanalassa.
En anna enää kananmunaa, rahkaa on vielä tarjolla.
Sitten on muusattua perunaa ja jauhelihaa, kaurahiutaleita ja jyviäkin harjoitteluun.
Poikasleipää on kokoajan tarjolla.
Mutta raaka jauheliha on suurta herkkua!

Välillä emon lämpöön!


5 kommenttia:

  1. Isännän kanssa noita ihailtiin, ovat ne vaan suloisia. Pienestä se alkaa, mutta kunnon proteiinilla paaristuu hyvin.

    VastaaPoista
  2. Hei! Meillä myös yksi alhokananen yrittää hautoa, mutten salli sitä näin viileillä ilmoilla. Tai näillä keleillä se vielä järjestyisi, mutta miten lie 3 viikon päästä? Yritän toppuutella ja luvata keväällä uutta yritystä.
    Mie myös olen karpannut vuodenalusta 2006 alkaen, nyt taas viime viikko on lipsunut pahemman kerran.....Nyt kunnolla karppaamaan.

    VastaaPoista
  3. Manna kiitos kommentista :)

    Helvi, minullakin on kanalasa viielää. Juuri 0 yläpuolella.
    Jos emo on kokenut ja ei satu mitään ihmeellistä, niin onnistuu se haudonta.
    Kannattaa vain huolehtiä, ettei ole muita pesiä täynnä munia, koska emo voi eksyä väärään..

    Onnea karppaukselle. Minulla menee sillai tasaisesti välillä vain ruisleipään sortuen :)

    VastaaPoista
  4. Alimmainen kuva on ihana... Voi tipuja. Kun olin lapsi meillä oli myös noita myskisorsia, ankkoja ja hanhia, taitaapa pari vieläkin tepastella isäni maatilalla. On ne ihania. Meillä tosin vain koristekäytössä, ei syöty :) Merenrantatontilla tepastelivat ja uiskentelivat vapaasti ja menivät välillä pitkienkin matkojen päähän mutta tulivat aina illaksi kotiin. Kivoja tyyppejä!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Taika!! Mukava kuulla kuinka yllättävän monella on joko nyt tai lapsuudessa ollut kanasia tai muita lintusia tuomassa munia tai muuta iloa!!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...