Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 15. joulukuuta 2009

Pirkka valkohomejuusto vastaan Castello Brie

Kuten jo kuvasta näkyy Pirkan juusto oli pehmeää.
Se oli myös mielestäni aivan upean makuinen.
Olen nyt maistellut eri Brie merkkejä ja Castellon valkohomejuustoakin.
Mutta kyllä tämä Pirkan valkohomejuusto oli mainiota! Brie jäi syömättä.
Mutta Brie tulee käyttöön kun lämmitän mikrossa ruokia. Pala brietä päälle, niin ei tarvitse lisätä suolaa ja se on hyvää sulaessaan ruokaan.

Kuvan Persimon hedelmä ei varmasti karppivalioon kuulu, mutta oli se hyvää :D
Kaki ja valkohomejuusto vain kuuluvat yhteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...