Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 9. toukokuuta 2013

Tattarista nokkoslättyjä, suolaiseen käyttöön, gluteeniton

Hillon kanssa tattari maistui liikaa läpi, mutta ihanaa suolaisella täytteellä!





Lätyn paistaja!




Taikina

12dl maitoa, meillä tieten Olga vuohen ;)
9kpl M-koon maalaismunaa
6,5dl tattarijauhoa
1,5tl suolaa
ja jos haluaa
1tl psylliumia ja/tai xsantaamia

Anna taikinan turvota noin 30min ja paista voissa.


 

2 kommenttia:

  1. Mun suosikkitäyte on smetana ja mansikkahillo(omatekoinen), siis yhtäaikaa :D

    VastaaPoista
  2. Minäpä kopsaan ohjeen heti ja kokeilen. Olen seurannut blogiasi, kiva lukea juttujasi, että toivottavasti jaksat kirjoittaa :)

    Katjalle vinkki, että maailman parhaista paras täytekakku tulee kun laittaa täytteeksi smetanaa ja lakkahilloa ja hiukan vatkattua kermaa.

    Hyvää kevättä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...