Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. syyskuuta 2009

Karpin parempi Voilevi


Pitää hankkia kannelliset kauniit astiat.
Tätä on syöty meillä jo kohta vuoden.
Leivonnassa, ruuanlaitossa ja leivänpäällä.


voi, oliiviöljy, auringonkukka, avokado, kookosöljy (päivitystä, emme käytä enää edes auringonkukkaöljyä)

Jääkaappikylmänä


Karpin Margariini

500g voita, suolaista tai normaalisuolaista
1dl avokadoöljyä, extra virgin
3dl oliiviöljyä, extra virgin (jos oikein voimakkaan makuista vähennä määrää)
0,5dl kookkosöljyä, extra virgin


Vaahdota voi ja lisää öljyt.
Säilö astioihin ja pakasta heti ylimääräiset.

Tässä voit käyttää mitä öljyjä tykkäät käyttää.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...