Kaikille kelpasi, mutta osan mielestä turhan rasvainen |
Läskisoosi tehdään karpisti vähän poronkäristyksen tapaan. Helppoa ja hyvää.
800g kastikelihaa, rasvaista kylkiviipaletta
voita
paljon sipulia, ainakin 4kpl
vettä noin 5dl.
(1rkl tattarijauhoa)
suolaa ja maustepippuria jauhettuna
Paista voissa kastikelihat niin että saavat ruskeaa väriä. Ripottele vain vähän suolaa lihoille. Nosta ne pois aina pannulta ja pilko.
Kuullota sitten paistorasvassa sipulit.
Minä tein kaken tämän valurautapadassa, että saan talteen paistolimet tarkkaan.
Kun sipulit on kypsiä, lisää lihat ja ripottele jauhoa jos haluat.
Jauho ei ole pakollinen. Hauduta vain kauemmin kunnes neste onm haihtunut.
Lisää nestettä. Vähemmän jos haluat valmistuvan nopeammin.
Pikään haudutettu saa umamimaun :)
Jätä sitten kastike porisemaan hellalle noin 3 tunniksi,
Minä siirsin leivinuunin jälkilämmölle 4 tunniksi ja sain alla olevan kuvan nälöistä, herkullista muhennosta.
Maista suola ja mausta maustepippurilla
Minun lemppari yrttisuola nykyään! |
Iltapalani eilen. Tomaattia ja mozzaarellaa |
Olemme koukussa palapeleihin! |
!!! Teil on sama lohikäärmepalapeli ku meilläki :D Tosin meillä se on jo valmis B-) Voin sanoa, et se alaosa on melko kenkku tehä :)
VastaaPoista-Ipumaksi-
:D Olipa hauska, me tilasimme tän nettikaupasta. Vielä on mukavaa tehdä, kun tehdään ite lohikäärmettä!
VastaaPoista