Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Voi aioli

Niin hyvää!!



 Yläkuvan aiolissa on puolet oliiviöljyä. Ihan siksi, että säilyy jääkaapissa pehmeämpänä.
Mutta tämän voi tehdä pelkästään voista ja on jääkaapissa sitten valkosipulivoin tyylinen herkku.
Tuoreeltaan taas toimii mainiona kastikkeena lähes mille vain.


Aioli,

2 kpl kovaksi keitettyä kananmunankeltuaista
1 kpl keltuainen
1-4 valkosipulinkynttä murskana
100-200g voita sulatettuna
0-100g oliiviöljyä, mietoa
sitruunanmehua, suolaa ja pippuria

 Murskaa kovat keltuaiset ja lisää osa voisulasta ja löysä keltuainen ja valkosipulimurska.
Sekoita tahnaksi. Lisää sitten loput voisulasta sekoitellen hyvin vispilällä.
Lisää sitten öljyä jos haluat jääkaappipehmeää. Sekoita hyvin.

Mausta lopuksi, sitruunamehulla tai viinietikalla, suolalla ja pippurilla


Tässä vaiheessa 100g voita. Lisäsin sitten 100g öljyä

Oikeesti tää on niin hyvää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...