tiistai 10. toukokuuta 2011
Chilin pakastus
Huuhaa blogin Teija on saanut minut aikoinaan käyttämään chiliä. Ja Antti Heikkilän kirjoissa on niin paljon chiliä kehuttu, että olen sitä yrittänyt lapsillekkin opettaa.
Jostain syystä tuore vain maistuu paremmin koko perheelle.
Mutta kun ostan paketin, osa kuivuu tai homehtuu jääkaappiin.. Tai unohtuu..
Nyt ostin edullisia chilejä Lidlistä ja pilkoin ne pakasterasiaan ja pakastin!
Todella helppoa ja kuin tuoreita olisivat! Kannattaa kokeilla :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Odotan innolla mitä teet männystä, kuusenkerkät ovat minullakin kokelulussa :)
VastaaPoistaChilisato kasvamassa :)
VastaaPoistaTäytyy kokeilla tuo pakastuskin!! Olen kuivannut kaikki chilit, ei taas tullut mieleenkään pakastaa ;) Kiitos jälleen.
"Pakasta, pakasta, pussita, pakasta..." ;D
Teija, nauroinkin kun tätä laitoin blogiin, että säilön nykyään vain pakastamalla :D
VastaaPoistaHilloaminen on jäänyt sokerin myötä :(
Mutta onneksi pakastin on mainio vaihtoehto!
Maiju, kuusenkerkkäsiirappi onkin lapsilla yskänlääkkeenä. Mutta nyt pitäisi keksiä jotain sokeritonta.