tiistai 3. toukokuuta 2011
Karppaajan "uudet potut", varhaiskaali
Lammaskaalia! IHANAA!!!
Varhaiskaali on niiin hyvää aina keväällä!
Yllättävän äkkiä kyllästyn siihen, mutta se on karppaajan uusiperuna. Kevyesti voissa kuullotettuna tai vaikka raakana salaatin tapaan.
Tällä kertaa ensimmäinen varhaiskaali syötiin lampaan lihan kanssa.
Ikävä kyllä ei omaa karitsaa vielä ollut, mutta suomalaista karitsan lihaa kuitenkin.
Paistelin suikaloitua karitsanpaistia, maustoin lähinnä vain suolalla.
Sitten lisäsin vielä voita ja kuullotin kevyesti kaalia lihan seassa.
Varhaiskaali on myös oikea PIKAruoka. Se kypsyy hetkessä!!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi, oi herkullista.
VastaaPoista