keskiviikko 4. toukokuuta 2011
Paistettua munakoisoa
Yksinkertaista ja hyvää.
Olen käyttänyt munakoisoa laatikoissa lähinnä. Mutta Karppausfoorumilla kehuttiin, ihan vain voissa paistettua munakoisoa!??
Se onkin todella herkullista!
Minusta kannattaa siivuja hieman itkettää ensin. Että saa nestettä vähemmäksi. Eli viipaloidaan ja ripotellaan suolaa pinnalle ja annetaan itkeä rauhassa. Vaikka 15-30min.
Sitten vain paistellaan voissa kypsäksi.
Minusta paras oli kunnolla melkeinpä rapeaksi paistettu.
Eli pinnalta rapea ja sisältä pehmeä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Paistetut munakoisot ovat todella hyvia. Pitaisi muistaa tehda niita useammin.
VastaaPoistaMinäkin tykkään paistetuista munakoisoista, nami nami! Voissa vain sipulin kera ja mausteeksi soijakastiketta.
VastaaPoistaSinulla on kiva blogi! Olen seurannut sitä lyhyen aikaa, mutta oikein innolla odotan aina uutta postausta. Väliin selailen noita vanhempiakin juttuja. Itsekin olen karppi, mutta mieheni ja samassa ruokapöydässä istuva tyttäreni eivät.
Tätä herkkua pitääkin muistaa kokeilla:) Kiitos taas vinkistä!
VastaaPoistaMunakoison kanssa käy myös ne seesaminsiemenet. Tuntuu että minä olen aina vinkkaamassa seesaminsiemenistä ;D
VastaaPoistaEi tarvitse mitään muuta kuin itkettämisen ja pyyhkäisyn jälkeen painaa pinnat siemeniin ja siitä paistinpannuun suoraan :) Voi tietysti ennen siemeniä laittaa vaikka yrttisekoitusta jos haluaa..
Kesällä paistelen muurikalla kun perheen lihansyöjät jyystää kyrsää. En kyllä osaani vaihtais ;D
:D
VastaaPoistaVínkkaa vaan!! Eipä ole tullut mieleenkää'n ja ne on mun lempparteita ja pidän niitä tosi terveellisinä!!!
Kokeiluun!! :)