sunnuntai 8. toukokuuta 2011
Uunilohta ja parsaa
Parsa on suurta herkkuani nykyään.
Parsa on niin täyttävää ja ruokaisaa, että se käy oikeastaan vaikka pääruuasta.
Olenkin välillä syönyt pelkästään parsaa ja bearnaisekastiketta.
Uunilohi tässä on edellisenä päivänä paistettua ja kylmää. Minusta kylmänäkin uunilohi on herkullista.
Bearnaisekastiketta tulee tehtyä useammin, koska teen jääkaappiin valmista kastikepohjaa.
Paras mitä olen säilönyt sitä, on 3 viikkoa. Oli yhä hyvää ja toimivaa :)
Parsan vain keitin tällä kertaa. Se on sitkaampaa syödä kuin esikeitetty ja paistettu, mutta silti hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vesi herahti kielelle, NAM! :)
VastaaPoistaNälkähän tässä tulee kun tänne blogiisi kurkkii;)
VastaaPoistaKevään kunniaksi, nyt kaivan parsakalltilan esiin tätä täytyy ehdottomasti tehdä :)
VastaaPoistaSinulla on kyllä hyvin karppaus reseptit hallussa :)
Kiitoksia kommenteista :)
VastaaPoista