Puolukkahillo on meillä aika must! Sitä on oltava moneen asiaan.
Puolukkasurvos on vielä lapsille liian kirpeää, joten totuttelemme pikkuhiljaa vähemmän sokeriseen.
Sekoitan puolukkaa hilloon. Nykyään menee jo puolet ja puolet. Alussa vähäinenkin lisäys aiheutti kitinää :D
Mutta äkkiä tottuvat kirpeämpään.
Vauveli kasvaa kokoajan...
Puolukkasurvos onkin hyvää melkein minkä ruuan kanssa vain :) Nam!
VastaaPoistaTuoreista puolukoista tehty survos onkin todella tujua, sen pitää saada "tekeytyä" rauhassa! Vanhemmiltani alan näillä main ryöväämään heillä kellarissa "kypsyvää" survosta, siis ainakin 2-3 kk vanhaa pitää olla, että maku on kunnossa (ja ylivuotinen on myös hyvää). Lapsille siihen voipi sekoittaa jonkun verran sokeria, ettei ole het niin tymäkkää, mutta tuohon "kypsytettyyn" survokseen tottuu kyllä :) En osaa sanoa miten hyvin kypsyisi vaikkapa jääkaapissa, mutta hyvin ainakin säilyy.
VastaaPoistaAnonyymi kiitos tästä kommentista!!
VastaaPoistaMinä ihmettelinkin, kun sain sokeritonta puolukkasurvosta ja se oli hyvää eikä liian tujua!!
Olin aivan ihmeissäni ja nyt tiedän syyn!! Kiitos!!