Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 11. elokuuta 2011

Laardi käyttöön








Tarvitsin lasten ruokaa varten lihasuikaleita, joten poistin nämä läskinpalat lihoista. Lapset ei välitä läskistä kastikkeessa, vaan ainoastaan kunnolla pannulla tai uunissa kärytettynä.

******
Tämä ei onnistu kaikista laardeista. Ensin kannattaa paistaa koepala.
Minun mielestä possun stressi maistuu parhaiten juuri läskissä. Se on erittäin pahaa huonoissa oloissa kasvaneilla. Joten kaupankin laardista voi saada hyvää jos sattuu hyvinvoineen possun läskiä. :)
Paras tapa on etsiä luomua tai tila missä possuilla on mahdollisuus toteuttaa lajinomaista käytöstä.
*******

Leikkelin läskit ohuiksi paloiksi ja suolasin ruususuolalla. Aika kevyesti.
Ladoin sitten kippoon ja jääkaappiin.


Ennenkuin alat paistaan ruokaa, ihan mitä vain. Vaikka kalaakin!!
Laita muutama laardin pala pannulle paistumaan. Keskilämpö on hyvä.
Anna tiristä rauhassa ja valmistele muuta sillä välin.
Saat hyvän ja luonnollisen rasvan pannuusi. Ja varsinkin valurautapannu tykkää possun läskistä.

Onko possunrasva riski!??
Tässä on linkki 60 eri tutkimuksen tilastolliseen analyysiin.
Analyysistä voi päätellä, että possun rasvaa voi syödä ihan rauhassa jos ei käytä nopeita hiilihydraatteja. Hiilihydraatit on se peikko kolesterolinkin synnyssä.
Meta-analyysi
Jos eläinrasvat pelottavat, lue ihmeessä Ruokavallankumous Andreas Eenfeldtiltä. Se valaisee paljon PAHAN kolesterolin synnystä. Ja mitä se paha oikeastaan on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...