Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 24. lokakuuta 2009

Karpin viili

Samettisen pehmeää ja ihanaa! Makeutusainetta lörähti ja vasta kuvan jälkeen huomasin, että sen voi puhaltaa pois :D
Mutta olin jo sängyssä nautiskelemassa ja kamera liian kaukana ;)

Vatkaa viili haarukalla ihan notkeaksi.
Parasta laittaa annoskuppeihin, niin ei tarvitse rikkoa kermaa kauhoessa annoksia.

Itse tehty viili
Ainekset

Raakamaitoa 8dl
Kermaa n. 1dl
200g viiliä

Lämmitä mikrossa maito ja kerma käden lämpöiseksi.
Vatkaa haarukalla viili notkeaksi ja lisää lämpimään maitokermaseokseen. Vatkaile sekaisin.
Kaada annoskuppeihin ja peitä liinalla tai kelmulla ja anna olla yön yli lämpimässä.
Sitten jääkaappiin tai syö huoneenlämpöisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...