Piti ottaa kirves käyttöön
Ei kovin ammattilaista työn jälkeä :D, mutta sain paloiksi ja luut pois.
Leikkasin myös ohuita siivuja ja pakastin annoksissa.
Seuraavaksi naudan kulmapaistia 5kg
Tein pihvejä ja
Nautasikajauhelihaa
Ja karjalanpaistilihoja, eli sikaa ja nautaa
Pakastin myös isompia paloja, että saa laittaa uuniin tai jalostaa myöhemmin mitä haluaa.
Olen ihmeissäni kuinka helppoa loppujen lopuksi tämä ison lihamäärän laittaminen oli.
Mukavaa oli saada ja tehdä lihoista sellaisia annoksia kuin meillä tarvitaan.
Omatekoista jauhelihaa jo maistettiin ja oli hyvää. Sian luut laitan leivinuuniin aamusta, kun on vähän jäähtynyt.
Osasta jauhelihaa teen kebabbia!! Pitää heti aamusta aloittaa, että saa leivinuuniin!
Noin sitä pitää! Hyvä. t. Piri
VastaaPoistaKiitos Piri :)
VastaaPoistaJust noin! Saa mitä haluaa ja tietää mitä syö!
VastaaPoistaKakruna mun lempihommia oli katsella kun isä pilkkoi lihoja, lihamestarilla ammattilaisen otteet, hyvinhän tuo sultakin kävi.
Mikäpä ei kävis :D
:D Ei se kyllä ammattilaiselta näyttäny! :D
VastaaPoistaKirveen tarkkuutta pitäs reenata, kun eimillään meinannu osua samaan kohtaan :DD