Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 23. lokakuuta 2009

Kotiäiti pilkkoo sikaa

Tässä sitä possun luita menee :)
Leivinuuni on ihana!
Laitoin luut uuniin. Ihan vaan pippuria, suolaa, neilikkaa ja valkosipulirouhetta pintaan.


Tästä aloitin, 10kg sian etuneljännes

Piti ottaa kirves käyttöön

Ei kovin ammattilaista työn jälkeä :D, mutta sain paloiksi ja luut pois.

Leikkasin myös ohuita siivuja ja pakastin annoksissa.



Seuraavaksi naudan kulmapaistia 5kg

Tein pihvejä ja


Nautasikajauhelihaa

Ja karjalanpaistilihoja, eli sikaa ja nautaa

Pakastin myös isompia paloja, että saa laittaa uuniin tai jalostaa myöhemmin mitä haluaa.

Olen ihmeissäni kuinka helppoa loppujen lopuksi tämä ison lihamäärän laittaminen oli.
Mukavaa oli saada ja tehdä lihoista sellaisia annoksia kuin meillä tarvitaan.
Omatekoista jauhelihaa jo maistettiin ja oli hyvää. Sian luut laitan leivinuuniin aamusta, kun on vähän jäähtynyt.
Osasta jauhelihaa teen kebabbia!! Pitää heti aamusta aloittaa, että saa leivinuuniin!

4 kommenttia:

  1. Noin sitä pitää! Hyvä. t. Piri

    VastaaPoista
  2. Just noin! Saa mitä haluaa ja tietää mitä syö!
    Kakruna mun lempihommia oli katsella kun isä pilkkoi lihoja, lihamestarilla ammattilaisen otteet, hyvinhän tuo sultakin kävi.
    Mikäpä ei kävis :D

    VastaaPoista
  3. :D Ei se kyllä ammattilaiselta näyttäny! :D
    Kirveen tarkkuutta pitäs reenata, kun eimillään meinannu osua samaan kohtaan :DD

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...