Laitoin eka kuvaksi vähän nätimmän, seuraava on niin karsee ;)
Tämä kuva on ensilumen jälkeen. Ulos tekisi mieli, mutta ku lumi pelottaa!
Kanaliemi
Peitä kana vedellä.
Lisää mausteita
pippureita, kokonaisia neilikoita, sellerin varsia, sipulia ja tai porkkanaa.
Sipulin voi panna kuorineen, niin kuoret antavat kivaa väriä.
Minulla oli sipulit loppu joten se jäi tällä kertaa.
Minä lisään aina vähän suolaakin keitinliemeen. Esim. tl per litra.
Keitä kauan. Ainakin niin kauan, että luut irtoilee helposti.
Jäähdytä ja siivilöi ja pakasta sopiviin annoksiin.
Marinadi kanalle, todella hyvää.
0,5dl thai kalakastiketta
0,5dl soijakastiketta
1rkl makeutusainetta, (ei nestemmäistä)Lidlissä edullista
3kpl valkosipulinkynttä
1dl öljyä, itse käytin extra neitsyt oliiviöljyä, sellaista mietoa kuitenkin.
Sekoita kaikki vaikka sauvasekoittimella sekaisin.
Otin rintafileet ja koivet erikseen.
Tämän vinkin opin Nigellalta. Kuulemma, kun palat sitten sulattelee, ovat valmiiksi marinoituja.
Tässä alkaa liemen keittely.
Tässäon lihat mitä liemiruhoista sain irti.. Mitään ei pois heitetä :)
Kermaa ja sipulia ja voita. Ihan hyvää, mutta ei kaikki tykänny. Viimeksi tein nugetteja. niistä tykkäsi kaikki. Taidan ensi kerrallakin tehdä vain nugeteiksi!
Koivet oli ihan älyttömän hyviä!
Heh.. Tämä on niitä K(teija) juttuja. Tai ainakin tuo päätön kuva ;D
VastaaPoista:D Ai kamala ku nauratti! Vielä enemmän naurattaa, kun meinasin oikeesti laittaa, että K(Teija) :D, mutta ajattelin olevan liian insidea!!
VastaaPoista