Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kaali-lisuke pastan tilalle, lisuke ja päivällinen


Tämä oli mainiota. Sain tähän idean Kotikokin Mailon valkosipulipastasta. Sitä on ikävä :(

Ainekset

Kaalta ohuina suikaleina
valkosipulia, niin paljon kuin uskaltaa
sambal oelekkia noin tl.
ripaus suolaa
voita ja öljyä pannulle

Leikkaa kaali suikaleiksi, ja kuori ja pilko valkosipulit. Lisää pannulle reilusti rasvaa ja chilitahna.
Kuullota valkosipulit ja lisää kaalisuikaleet.
Paista ihan kunnon lämmöllä noin 5 min. sekoitellen.
Laske sitten lämpö alas ja anna hautua kannen alla sopivan kypsäksi.

Tämän kanssa söimme munakasta metukalla.



On niin vaikeaa, neuvoin painamaan veitsen lappeella valkosipulin lyttyyn


Yksi valkosipuli lensi jo lattialle kun niin suututti!!

Onneksi on isoveli!! Yhdessä onnistuu!!

Pannulle reilusti öljyä ja voita

Söime kaalin meetvursti- munakkaan kera

2 kommenttia:

  1. Nam! Hyvää oli! Tämä sambal oelek on mulle ihan uusi tuttavuus. Hyvin sopii kaalin kanssa.

    Ennen olen tehnyt samantapaista mössöä ihan vaan kaalia ja sipulia (ja valkosipulia) voissa paistamalla ja hauduttamalla.

    - Namuro

    VastaaPoista
  2. Kiva Namuro kun tykkäsit ja kiitos kun jaksoit tulla kommentoimaan!! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...