Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Raparperia ja vaniliakastiketta


Lapset ei tykänneet raparperista. Kuten ei aiempinakaan kesinä.
Liian väkevää kuulemma. Minusta ihanaa :)

Vaniliakastikkeen suurustin kananmunan keltuaisilla.
Sekoitin keltuaisiin steviaa ja sukrinia.
Lämmitin kasarissa kermaa ja halkaistua vaniljatankoa ja lisäsin munaseoksen ohuena norona kuumaan kermaan.
Lämmittelin kunnes kastike alkoi sakenemaan.
Maku oli kyllä ihana!

Raparperit vain pilkoin ja paistelin kasarissa sukrinin ja stevian kanssa.
Lisäsin sitten punaisia viinimarjoja sekaan.



Eilen illalla kylpy oli keittiön pöydällä.
Sisentäjä on biltemasta iskän löytö. Kymmenen euroa, kyllä kannattaa!

Pitäähän sitä vauvaa silti vahtia, mutta kylvetys on paljon helpompaa!






Isoveli on jo olemassa! Iloisin hymy tulee kun näkee nämä kasvot!
Vielä viikko sitten veli oli vielä vähän vieras.






Tässä kuvassa Paapo tuumaa, että vauva PISSASI! :D

1 kommentti:

  1. Ihana kuva toi viimeinen! :)

    Raparperiherkkusi näyttää ja kuulostaa erittäin hyvälle!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...