|
Leivitys pysyy hyvin ja on maukas |
Ostin Biltemasta kympin mantelimyllyn ja poika jauhoi sillä innoissaan ison pussillisen maapähkinöitä. Mylly on muuten hyvä, mutta sekaan tippuu aina isompiakin paloja vaikka kuin yrittää sievästi myllyttää. Toivoisin tasalaatuisempaa jälkeä.
Leivitykseen pähkinäjauhelma on mainiota! Laitan hiukan suolaa vain sekaan ja dippailen lihoja jauhosuola-seoksessa.
Näiden pihvien sisään laitoin levitettävää Aurajuustoa. Siinä se oli ihan ok. mutta kyllä alkuperäinen aura on sata kertaa parempaa :)
|
voissa paistaen |
|
Tässä onkin nötköttipihvi maapähkinäkuorutteessa |
|
0-hiilarista säilykettä | | |
|
|
Nötköttipihvit dipataan ensin vatkattuun munaan ja sitten pyöritellään maapähkinäjauhossa
|
Ja tässä possua leivitettynä. Kuten huomaa siitä on tullut suosittua meillä :) |
Biltemassako niita myllyja myydaan! Kiitos vinkista!
VastaaPoistaJuu kyllä! Mutta laadusta en tiedä, koska on mun eka. Jos hienoa haluaa, pitää se jauho siivilöidä, koska sekaan tulee kökköjä. Paras tulos tulee jos lykkää myllyn täyteen. Muutamasta pähkinästä taikka mantelista ei tule kuin murskaa.
VastaaPoistaHeti alkoi tehdä mieli kuorruttaa mitä tahansa maapähkinöillä. Loistoidea!
VastaaPoistaKiitos Hiidenuhma :D
VastaaPoistaTäälläkin on vain mietitty mihin muuhun käyttää :D
On niin hyvää!