Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. lokakuuta 2011

Maapähkinä-leivitys


Leivitys pysyy hyvin ja on maukas



 Ostin Biltemasta kympin mantelimyllyn ja poika jauhoi sillä innoissaan ison pussillisen maapähkinöitä. Mylly on muuten hyvä, mutta sekaan tippuu aina isompiakin paloja vaikka kuin yrittää sievästi myllyttää. Toivoisin tasalaatuisempaa jälkeä.
Leivitykseen pähkinäjauhelma on mainiota! Laitan hiukan suolaa vain sekaan ja dippailen lihoja jauhosuola-seoksessa.
Näiden pihvien sisään laitoin levitettävää Aurajuustoa. Siinä se oli ihan ok. mutta kyllä alkuperäinen aura on sata kertaa parempaa :)

voissa paistaen

Tässä onkin nötköttipihvi maapähkinäkuorutteessa

0-hiilarista säilykettä

Nötköttipihvit dipataan ensin vatkattuun munaan ja sitten pyöritellään maapähkinäjauhossa

Ja tässä possua leivitettynä. Kuten huomaa siitä on tullut suosittua meillä :)



4 kommenttia:

  1. Biltemassako niita myllyja myydaan! Kiitos vinkista!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä! Mutta laadusta en tiedä, koska on mun eka. Jos hienoa haluaa, pitää se jauho siivilöidä, koska sekaan tulee kökköjä. Paras tulos tulee jos lykkää myllyn täyteen. Muutamasta pähkinästä taikka mantelista ei tule kuin murskaa.

    VastaaPoista
  3. Heti alkoi tehdä mieli kuorruttaa mitä tahansa maapähkinöillä. Loistoidea!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Hiidenuhma :D
    Täälläkin on vain mietitty mihin muuhun käyttää :D
    On niin hyvää!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...