Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Karppaaajan Hodarit

Kaikki paitsi yksi tykkäsivät!!




Kaikki osallistuivat

Tänään kokeiltiin I feel so good blogista löytynyttä Hot Dog reseptiä.
Käykää sieltä kurkkaamassa alkuperäinen resepti. Minä muuntelin vähän, koska en halunnut erotella valkuaista ja keltuaista.

Tämä oli pikainen testaus iltapalalla. Ja koska melkein kaikki tykkäs simona, teemme joku päivä uudelleen ihan kunnon lisukkeiden kera.
Tänään lapset söi hodareita hernekeiton kera :)

Hodarit karpisti

2kpl kananmunaa
1tl fiberhusk psylliumjauhetta
0,5dl manteli tai pähkinäjauhetta
3-4dl juustoraastetta
3dl juustoraastetta

Vispaa kananmunat ja sekoita mielellään siivilän läpi psylliumjauhe. Se paakkuuntuu niin helposti.
Lisää sitten jauho ja juustoraaste.
Taikinan voisi varmasti antaa turvota jääkaapissa jonkin aikaa tai tehdä se etukäteen jääkaappiin.

Laitoimme taikinaa nakkien päälle, mutta uunissa taikina valahti nakin päältä. Joten ensi kerralla laitamme vain kakkarat uunipellille ja nakki päälle :)

4 kommenttia:

  1. Vois kans kokeilla ilman tota erottelua :) Mulla ei oo taikina valahtanut vaikka oon pari kertaa tehny, riippuukohan koostumuksesta sitten?

    VastaaPoista
  2. Voi hyvinkin olla. Eihän nuo kokonaiset munat vaahtoudu niin kovaksi.
    Mutta maku oli kyllä hyvää, joten ei se valahtaminen haitannut

    VastaaPoista
  3. Taidan minäkin kokeilla näitä :)

    VastaaPoista
  4. Helppoa ainakin! Ja jos tekee taikinan etukäteen, niin lapset voi sitten "leipoa" itse hodarit.
    Sotkukin pysyy kurissa :D

    ps. minulla ei internet explorerilla toimi kunnolla tämä blogi??!! Kommentitkin näkyy päällekkäisinä ja äskeinen kommentti meni hukkaan...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...