Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 7. lokakuuta 2011

Mansikkakakku

Niin hyvää!!

Näppärempi kuin äitinsä


Aika ylpee :)

Tämä on taas huijauskakku, eli aikalailla mutakakun tapaan leivottu.

250g voita
250g tummaa suklaata. Minusta marabou70% on tähän liian kitkerää. Joku pehmeämpi sopii paremmin. (fatzer)
5kpl munia
1dl mantelijauhoa


Sulata suklaa ja voi. Lisää mantelijauho.
Vatkaa munat vaahdoksi ja lisää sitten suklaa norona vatkaten.

Paista 175asteessa noin tunnin, hyvin jauhotetussa vuokassa (pähkinä/mantelijauhoja)

Halkaisimme kakun ja laitoimme banaania väliin ja stevialla makeutettua kermavaahtoa.
Lapset vielä kuorruttivat kermalla ja mansikoilla.

Aivan ihanaa!! Mansikat sopi todella hyvin!!

7 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta, nam!

    VastaaPoista
  2. Noi kuvat saa vaan kuolan valumaan!

    VastaaPoista
  3. Munien määrä unohtui?
    Näyttää kyllä herkulliselta. Pitäisi itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaapa herkulliselta, nam! Ja näyttää myös :)

    VastaaPoista
  5. Varmasti herkullista! NaM! Meil vhh ruokavaliolla saatu lasten allergiat pois ja omat myös. Joten kiva siis löytää tällainen sivu mistä voi tarpeen tullen etsiä uusia ohjeita omia virkistämään :)

    VastaaPoista
  6. Minäkin jäin kaipailemaan niitä kananmunien määriä...

    VastaaPoista
  7. Voi anteeksi!! Munien määrä oli tosiaan jäänyt ja tuo edellinen kommentti huomaamatta!!?? Nyt on korjattu :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...