maanantai 17. tammikuuta 2011
Seesami-härkä ja avokadokastike
Hyvää.
Varsinkin lapset tykkäsivät lihasta ja kehuivat erikseen paahdettuja seesaminsiemeniä!?
Paistoin pannulla härän paahtopaistilastuja, kunnes neste oli haihtunut.
Maustoin vain suolalla. Lisäsin pannulle avokadoöljyä ja seesamin siemeniä.
Kun siement saivat vähän väriä otin lihan pois pannulta.
Kun liha oli paistumassa tein avokadokastikkeen.
Soseutin avokadon kermatilkan kanssa.
Maustoin sitruunamehulla ja suolalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Heissan!
VastaaPoistaBlogiasi lueskelevana mietin, että olisi kovin kiva lukea joskus pohdintaa siitä, kuinka karppaus on vaikuttanut kehoon, mieleen ja painoon.
Ymmärrän kyllä elämäntavan pointin, mutta dieetistä on tullut niin vakio keskustelunaihe töissä (kahvila-alalla!), että kaiken suitsutuksen keskellä välillä mietii, onko karppauksella ollenkaan nurjaapuolta. Ja miten vaikutukset alkaa näkyä.
Hei!
VastaaPoistaTuo on kyllä hyvä pointti :)
Pitää kirjoittaa omista kokemuksista juttu! :)