Ja niin raikasta!??
Tämä on pikaversio ja muunnelma karppilan Mirkan neuvomasta ohjeesta; Dongpo Rou.
Jos googlaatte, niin se on ihan eri väristäkin. Aion kokeilla alkuperäistäkin, mutta en ole varma saako tuon upean värin vain sokerilla. Mutta pitää kokeilla ilman.
Eli pikaiseti nälkäiselle karpille tämä tulee näin:
Kastikelihaa 800g
pala inkivääriä
purjosipulia
voita
Leikkele kastikelihaa,
(siis suikaloitua possun kylkiviipaletta)
paloiksi rasvatulle paistinpannulle
Ripottele suolaa ja soijakastiketta lihoille
Siivuta sitten tuoretta inkivääriä ja purjoa lihojen päälle.
Laita levy miedolle lämmölle ja kansi päälle. Anna olla kunnes liha on hautunut kypsäksi.
Vähän aikaa hautuneena |
Oli ihan uskomattoman hyvää!!
mä koitan tätä melkein tänään. Tai siis tänään kyllä mutta ohje on melkein :D
VastaaPoistaeli possunpaloja, voita, sipulia renkaina ja valkosipulia. Suolaa ja pippuria. Saa nähdä mitä tulee.
Kyytipojaksi juuresröstejä ja salaattia. Röstejäkään en oo ikinä tehny, saa nähdä syödäänkö pelkkää salaattia xD
Kuulostaa kyllä ihanalle!!
VastaaPoistaToivottavasti maistuu. Itse tässä tykkäsin inkivääristä, mutta suurin osa lapsista ei. Joten tuo vun versio vois maistua kaikille!!
siis sairaan hyvää. Slurps. Tein tänään taas kun sattui olemaan siivuja kaupassa :P
VastaaPoistaja mikä ihaninta, ei tarvi ko kasata nää pannulle ja "unohtaa" siihen
:D Olipa kiva kuulla!! Sun versio vielä kokeilematta.
VastaaPoistaVaikka ei meillä takuulla isommat syö läskiä, ilman kunnon tirrausta.
Kaksi nuorinta Aitokarppia kyllä syö :D :D
Pitää päivällä tehä kun isot koulussa.