Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Paahtopaistia kypsänä ja muita juttuja

Elämäni ensimmäinen paahtopaisti.
Kypsensin 70 asteeseen ja pidin kääreessä varmaan puolituntia. Ihan pyyhkeisiin käärittynä.
Ihanaa, mehevää ja hyvää!





Pekonia ja kokkelia



Lasten tekemää salaattia ja kanaa

Helppo aamiainen, pekonia ja makkaraa uunissa

Joskus itkettää!!


Lehtipihvi salaatilla

JEE valmis, koko perheen voimin.

Liimaa ja paperia taakse ja seinälle :)

Paistettua kylmäsavulohta salaatille. Hyvää!!

Yrttejä ja lohta

Uunikanaa ja kasviksia
Pojan versio samasta ruuasta. Pelkkää hernettä :)

Lammasvahti

Poika ottaa roboteistaan kuvia :)


Minä olen tylsistynyt blogiini...

Pitää keksiä jotain uutta tekemistä tai reseptiä!! Ruuat kyllästyttää ja päivät menee siivotessa?? Haluan tehdä jotain kivaa!!

12 kommenttia:

  1. Olipas siinä kuvaa ja tunnetta oikein pohjan maan kautta:) Jälkisanat olivat kuin viimeinen puuskaus keuhkojen pohjalta; "Siinä teille loput mitä irti lähtee, nyt ei ole enää mitään annettavaa!" :D Niin käy joskus, kun tarpeeksi pitkään pyörittelee samoja aiheita ja asioita. Kuten mummoni osuvasti sanoi: "ei elämässä kannata tehdä mitään, mikä ei itsestä tunnu hyvältä."

    Jos blogi alkaa tökkiä ja kyllästyttää, pidä breikkiä tai kehittele uusia suuntia. Mitä voisit tuoda ruoka-annosten rinnalle tai tilalle? Mistä haluaisit kertoa? Minua ainakin kiinnostaisi kuulla elämästänne siellä maaseudulla, te kun tunnutte elävän todella luonnonläheiseen ja jopa entisaikaiseen tyyliin :) Olisi kiva nähdä kuvia pihapiiristänne, eläimistänne, lapsista maatilan touhujen äärellä. Voisitpa vaikka haastatella lapsiasi ja miestäsikin (?) esim. maatilaelämästä, ruokavaliosta tms. Olisi kiinnostavaa kuulla sinusta myös karppauksen ulkopuolella. Kuka olet? Mitä teet? Miten karppaus on vaikuttanut terveyteesi jne.?

    Tässä vain muutamia ideoita, joista minä, lukijana, olisin kiinnostunut kuulemaan. Mutta jos blogi tökkii kauttaaltaan, ota breikki. Ei täältä lukijat mihinkään katoa, kun tämä blogi jos jokin on niin täynnä asiaa ettei täydemmästä väliä :) Kiitos sinulle ahkeruudestasi!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti et lopeta tai poista blogiasi. sinulla on niin mielenkiintoisia juttuja ja jne.
    t. merja

    VastaaPoista
  3. Saippuajutu kiinnostavat!!
    Marika

    VastaaPoista
  4. Tuo robottikuva on ihan älyttömän hieno! Hieno valo ja ihan kuin tuo örkki puhaltais savua tai höyryä suustaan :D
    Tosi ahkerasti sä oot tätä blogia pitänytkin kun ajattelee miten paljon elämää ja touhua teillä on kotona. Ehkäpä kevät ja kesä tuo uusia tuulia ihan itsestään :)

    VastaaPoista
  5. Ei näin ihanaan blogiin voi kyllästyä. Ihan lemppariblogien kärkisijoilla! Kiitos sun, kun olen tutustunut Flyladyynkin ja ehkä vielä joskus meillä kotona ei vallitse CHAOS. Siitä ajattelin omassa blogissanikin postauksen vetäistä tässä joku päivä ja sun bloginkin mainita jos se käy? Älä ota paineita, oot hyvä just näin!

    VastaaPoista
  6. Olet myös mun lemppariblogien listalla. Oikeastaan taidat olla ihan ensimmäinen jonka päivitykset tarkistan. Tykkään eläinpostauksista, voisit kertoa joku päivä miten uuden koiran kanssa menee. Ja ota ihmeessä pihapiiristä kuvia, kiinnostaa kovasti teidän eläinten asuminen. Saippuajutut on aina kivoja, mutta eihän niitä toki koko ajan voi edes tehdä, vanhojakin täytyy käyttää ensin pois :) Kevään tullen mua myös kiinnostais onko teillä tapana kasvatella kasvimaalla jotain vai hankitteko kaikki kasvikset kaupasta? Minkälaisista asioista koostuu teidän kauppakassi normaaleina kauppareissuina? Entä millaisia vaippasysteemeitä tykkäät käyttää vauvalla? Villahousuja joo, mutta mitä sen alla?

    Pidä toki hetki taukoa jos kyllästyttää, mutta palaathan takaisin. Me tykätään susta :)
    Ja tämä nimetön voisi joskus muuttua ihan nimelliseksikin, että kommentointi olisi kivempaa.

    VastaaPoista
  7. Älä vaan lopeta! Älä ainakaan ennen, kuin teet ainakin kymmenen postausta lisää Flyladysta, joohan?

    Olen tutustunut siihen jo vuosia sitten, mutta en oikein sisäistänyt ajatusta noilta jenkkisivuilta. Sinun blogistasi sitten sain viimein jonkinlaisen "selkokäsityksen" koko hommasta.

    Oma projektini on savolainen eli aloittamista vaille valmis. Tai ei oikeastaan, sillä muutama kokeileva roinanraivaussessio on takana ja olen epätoivoisena etsinyt kaupoista kivan näköistä mappia. Enhän voi kunnolla aloittaa, ennen kuin on pirtsakka mappi, niinhän se meni?

    Joten pliis, pliis, Flyladya kehiin!

    Mari

    VastaaPoista
  8. Anonyymille vinkki, tuossa profiilin valinnassa kun valitset Nimi/URL-osoite niin siihen voi ite kirjottaa nimimerkin tai nimensä, miten vaan haluaa.

    VastaaPoista
  9. :D Kiitos kommenteista!! Ei ollut tarkoitus saada kaikkia kehumaan ja pyytämään jatkamaan :D

    Olen ollut vain niin tylsistynyt ja laiska etsimään uusia reseptejä. Tuntunut, että aina vaan sitä samaa ja samaa..

    Eilen kokeilin sitten saippuaa uusilla jutuilla ja ei sekään oikeen onnistunu :D

    No nyt vaan ryhistäydyttävä ja aloitettava resepteihin tutustuminen.

    Hieman antoi intoa kun äsken kokeilin Mirkan possua!!
    Laitan kohta resepteihin.

    VastaaPoista
  10. Mua kiinnostaakaa kanssa kovasti flylady, mutta en ole jaksanut itse asiaan perehtyä. Sinun kirjoitukset ja kuvat ovat olleet todella inspiroiva, joten pliis jatka niitä lisää!! :) Muutenkin elonne on ihailtavan omavaraista ja luonnollista. Tsemppiä vaan kirjoittamiselle, ei ole itsekään tullut aiemmin kommentoitua, vaikka viikottain kuulumisianne lueskelenkin.

    VastaaPoista
  11. Mitä lihaa tuo paahtopaisti on? Tosi ihanan näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli naudanpaahtopaisti. Valmiiksi maustettua ja tarjouksessa :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...