Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kaalipata jauhelihasta karppaajalle


Ähkyyn asti piti mättää!!
Hölskykurkkuja vieressä

Kaalipata
1 iso kaali, silputtuna (minulla oli tälläkertaa puolet punakaalta)
800-1200g jauhelihaa
3 isoa sipulia, pilkottuna
suolaa ja pippuria, mausteita mielen mukaan
Vähän vettä tai lihalientä

Pilko kaali ja laita kunnon voiklöntin ja öljyn kanssa paistumaan kannen alla.
Paista sillä aikaa jauheliha erissä ja mausta.
Kaada aina jauheliha kaalin sekaan.
Paista kunnes kaali on kypsää. (noin 20-40min. rippuu silpun koosta)Jos menee kuivaksi lisää noin 1-2dl nestettä.
Anna hautua vielä noin 15min kannen alla.


Kaalipata
Kaalifeta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...