Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 11. joulukuuta 2010

Kanaa inkiväärissä


Oikein hyvää!


Kanaa noin 500g, suikaleina
2 isoa sipulia, pilkottuna
3kpl valkosipulinkynttä, pilkottuna
pala inkivääriä pilkottuna

Lihan marinadi:
2rkl soijakastiketta
1rkl viinietikkaa
1/4 paahdettua seesamiöljyä
1rkl pofiberiä tai 0,5rkl Carobjauhetta

Sipuleille:
3rkl soijakastiketta
1rkl makeutusta
1rkl viinietikkaa

1dl vettä


Laita lihat ensin marinoitumaan noin 15 minuutiksi vähintään.

Ja pilko sillä välin sipulit ja inkivääri.
Minä jätän inkiväärin reiluiksi paloiksi, että lasten on helppo poimia ne pois.

Laita sitten pannulle loraus öljyä ja mausteet ja sipulit ja inkivääri.
Kuullota kasvikset ja kaada pannu tyhjäksi.

Laita taas öljyä ja paista liha kypsäksi.
Lisää kasvikset ja 1dl vettä ja anna kiehahtaa.
Sammuta levy ja anna hautua kannen alla noin 10min.

Tarjoile kukkakaaliriisin kanssa tai vaikka vain salaatin


Kaikki tykkäsivät!


Kunnostus töiden jälkeen ruoka maistuu jopa inkiväärillä ;)

2 kommenttia:

  1. Oi joi :) varmaan hyvvää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Inkiväärin syöjille tieten menee mikä vaan kun sinne tunkee inkivääriä :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...