lauantai 11. joulukuuta 2010
Hölskykurkut ja kurkun säilöntä pakastamalla
Raikasta ja hyvää
1dl viinietikkaa
1tl suolaa
1rkl makeutusta
600g tuorekurkkua viipaleina
(tilliä)
Sekoita liemi ainekset ja laita kurkut tölkkiin tai pussiin ja lisää liemi.
Sekoittele ja anna olla pari tuntia.
Tarjoile ruuan lisukkeena salaatin tapaan.
Voit myös pakastaa. Laita kurkut pussiin ja taputtele ohueksi. Sitten voi lohkaista paloja lautaselle.
Hieman nahkeampia ovat pakastuksen jälkeen, mutta hyvä tapa säilöä tarjouskurkut tai jos meinaa mennä pilalle pöydällä.
Lapset teki sillä aikaa perinteisiä joulukoristeita, appelsiineja ja neilikoita
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti