Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 11. joulukuuta 2010

Hölskykurkut ja kurkun säilöntä pakastamalla


Raikasta ja hyvää


1dl viinietikkaa
1tl suolaa
1rkl makeutusta

600g tuorekurkkua viipaleina
(tilliä)

Sekoita liemi ainekset ja laita kurkut tölkkiin tai pussiin ja lisää liemi.
Sekoittele ja anna olla pari tuntia.
Tarjoile ruuan lisukkeena salaatin tapaan.


Voit myös pakastaa. Laita kurkut pussiin ja taputtele ohueksi. Sitten voi lohkaista paloja lautaselle.
Hieman nahkeampia ovat pakastuksen jälkeen, mutta hyvä tapa säilöä tarjouskurkut tai jos meinaa mennä pilalle pöydällä.




Lapset teki sillä aikaa perinteisiä joulukoristeita, appelsiineja ja neilikoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...