lauantai 4. joulukuuta 2010
Karppaajan ranskalaiset!! Paahdetut pavut
Ehdottoman hyvää!!
Kaikki jotka ällöää lötköja papuja, kokeilkaa tätä. Tämä on jopa kaikkien lasten herkku.
Jos sinulla on aikaa sulata, pavut vaikka liinan päällä ja anna kuivahtaa.
Minä teen yleensä jäisistä, kun en jaksa odotella.
Eli laita pitkät vihreät pavut uunipannulle.
Lorauta kunnolla öljyä ja sekoittele hyvin pavut öljyyn. Nykyään teen voissa ja on minusta parempaa!!
Mausta suolalla.
Tähän sopii todella hyvin valkosipuli.
Pilko valkosipulit ja sekoita joukkoon.
Paahda papuja uunissa 200-225 asteessa kunnes ovat rapsakoita ja osa vähän ruskeita.
Sekoittele välillä, paistamiseen menee noin 20 minuuttia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nämä on ihan älyttömän hyvää!!! Yksi lempparilisäkkeistäni, suosittelen myös lämpimästi.
VastaaPoistaItse laitan öljyn lisäksi valkosipulia, ropsautan myllystä ruususuolaa pinaan. Tai lopuksi sormisuolaa. Ei muuta.
Käytän lisäkkeenä monessa. Höystän pitaleipiä, subeja..
Lidlistä saa isoja pusseja ihanan pitkiä papuja ;)
Kiitos Teija! En ole hoksannut lidlistä katsoakkaan!!
VastaaPoistaOlen vähän vältellyt Lidliä, kun sieltä jää kaikkea heräteostosta mukaan :D
Söin näitä tänään possupihvin kera ja olihan ne hyviä :) Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaOlipa kiva kuulla ja kiitos kun tulit kommentoimaan!
VastaaPoistaKiitos :)