torstai 16. joulukuuta 2010
Karppaajan leipä proteiinijauheesta
Hyviä ja sopivat jauhelihakastikkeen kanssa todella hyvin!
Alkuperäinen
Heraleipä
2,5dl Bake pro , tässä ehkä voisi käyttää proteiinijauhetta tai bakemixiä
1,5tl leivinjauhetta
1mm soodaa
25g voita, kylmänä
200g juustoraastetta
1dl rahka
0,5dl kermaa
Tai luonnonjogurttia 1,5dl
Sekoita jauhe ja leivinjauhe ja sooda keskenään.
Nypi voi jauheisiin
Lisää rahka ja kerma ja juustoraaste ja sekoita hyvin.
Muotoile käsin tai lusikoilla uunipellille (leivinpaperille) leivän mallisia kakkaroita.
Leivät leviävät kovasti uunissa.
Koristele vaikka siemenillä
Paista kiertoilmassa 200 astetta 15min ja tavallisessa 220
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti