keskiviikko 22. joulukuuta 2010
Karppaajan vadelmasuklaa
Olipa kamalaa kun äiti sanoi, että vasta aattona!!??
Vinkin sain karppausfoorumilta nimimerkiltä.
Resepti,
200g 70% suklaata
200g kookoöljyä tai rasvaa
vadelmia jäisenä, meillä oli 400g pussi
Sulta kookosrasva ja suklaa hiljaisella lämmöllä.
Sekoita hyvin.
Laita leivinpaperi vadille jossa haluat tarjoilla suklaan.
Lado sitten vadelmat paperille vadin reunoja myöten.
Kaada suklaa päälle ja vie jäähtymään ulos pakkaseen tai pakastimeen.
Kun suklaa on kovettunut voit ottaa leivinpaperin pois ja asetella levyn tarjoiluvadille.
Ota jääkaappiin ajoissa, että sulaa ennen tarjoilua.
2/9 on meidän hellalla turvallinen suklaan sulatuslämpö.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kookosrasva on kyllä ihan hyvää saippuan tekoon mutta suuhun sitä ei kannata laittaa. Siinä Psychorellan vinkissä puhuttiin kookosöljystä, joka on aika tavalla eri asia ihmiskeholle kuin kovetettu kookosrasva. Osta kylmäpuristettua kookosöljyä syötäväksi ja tee siitä kovetetusta rasvasta saippuaa.
VastaaPoistaNiin olikin, olet oikeassa.
VastaaPoistaHmm, tehdäänhän kookosrasvasta karkkejakin, niin miksei sitä muka kannattaisi syödä? :) Sieltähän se ruokatarvikkeiden joukosta löytyy :P
VastaaPoista:)
VastaaPoistaVoi sitä syödä, mutta onhan siinä kovetettuja rasvoja. Niitä moni karttaa. Olishan se öljy parempi, vaan pirun kallista ja joutuu postin kautta meikäläinen ostaan.
En raski kaikkeen työntää niin kallista.
Ja harvemmin näitä tulee tehtyä!
On ihan taivaallisen herkullista suklaata :)Raikkaat vadelmat antavat hyvän säväyksen.
VastaaPoistaKiitos! Olipa kiva kuulla, että maistui! :)
VastaaPoista