Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. joulukuuta 2010

Hernetuuvinki, hernelaatikko jouluksi


1,5kg kuivattuja herneitä yön yli liotettuna
250g voita
suolaa

Keitä vähässä vedessä herneet kunnes ovat pehmeitä.
Kaada vesi pois ja lisää voi ja kaada voideltuun vuokaan.
Paista noin 150 astetta pari tuntia.
Jäähdytä ja pakasta.
Ota sulamaan jääkaappiin 22 päivä.

Päivitän tämän hernelaatikon, tänään tuli tämäkin tehtyä.
Työ lista pienenee :)



Lanttulaatikko

2011 tein soseet ilman uunitusta

1 kommentti:

  1. Meillä tehdään valmiista hernesäikkeestä. Siihen lisätään voita ja vähän kermaa ja muussataan.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...