Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 3. joulukuuta 2010

Öljyfondue, Fondue Bourguignonnea


Fondue-pata kovassa käytössä!!


Fondue ilta

Helppo ja mukava seurustelu ruoka.

Minulla on valurautainen pikkupata jonka voi hellalla esilämmittää. Noin 180 asteiseksi.
Padassa paistetaan tikun nokassa NAUDAN lihaa ja vaikka leipäpaloja tai kovaa juustoa tai vihanneksia.

Lisukkeeksi, mitä nyt kaapista löytyy :)



Valitse mureaa filettä. Ulkofile käy hyvin jos on mureaa ja olen jopa hyvää paistiakin fondunnut.
Leikkele suikaleiksi

Laita lihat pussiin ja kaksi desiä öljyä ja yksi rkl aromisuolaa.
Sekoittele oikein hyvin ja anna marinoitua vähintään pari tuntia tai vaikka yön yli.

Varaa n.150g lihaa per henkilö

Todella mukava pikkujuhla ruoka, sopii esim. uuteen vuoteen tai pimeisiin syysiltoihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...