Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 4. joulukuuta 2010

Kinkkurulla resepti Karpille


Täyttävää ja maukasta, myös lapset tykkäsivät kovasti!

Täällä alkuperäinen ohje Lavkarbomat

Pohja:

50g voita
2,5dl vettä
0,5dl soijajauhoa
0,5dl gluteenijauhoa (esim. tästä )
0,5dl seesamsiemeniä jauhettuna, minä jauhoin siemensekoitusta jossa oli kaikenlaisia sekaisin.
2 isoa munaa tai kolme pientä maalaismunaa
1dl juustoraastetta

Täyte

200g rahkaa
vajaa desi majoneesia
1rkl sinappia
150g kinkkua

paprikaa, purjoa, ihan mitä värikästä haluaa
minulla ei ollut kuin pakaste paprikaa, joten sekoitin täytteeseen myös kaksi tl pofiberiä

Kiehauta voi ja vesi kattilassa, sekoita sauvasekoittimella jauhot ja siemenjauhot sekaan. Sekoita tasaiseksi.

Raasta juusto ja anna seoksen jäähtyä sen aikaa ja sitten lisää hyvin vatkaten muna kerrallaan.

Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15-20min.

Tee sillä välin täyte.
Sekoita ainekset keskenään ja levitä täyte paistetun levyn päälle.
Rullaa jatarjoile :)



Takkakoira, viettäisi päivät takan edessä, mutta kun tuo yksi sittiäinen haluaa halailla kokoajan... Ei rauhaa kuin piilossa sohvantakana tai milloin missäkin...

2 kommenttia:

  1. aloin kirjoittaa reseptiä ylös, tulin kohtaan raasta juusto. mikä juusto, minkä verran sitä tulee?
    t.sanna
    ps. kokeilin juuri purjemunia, 5v totesi että näyttää herkulliselta ja söi tyytyväisenä omansa pienen pöydällä seilailun jälkeen. Päällä kurkku- ja juustopala :)

    VastaaPoista
  2. Sanna! Hitsi juustoraaste jäänyt ohjeesta pois! Voi harmi. Toivottavasti ei menny pilalle!!

    Korjasin ohjeeseen. Se juusto tulee siihen pohjaan.

    Meilläkin ne purjemunat on kyllä herkkua! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...