Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 15. heinäkuuta 2011

7. induktiopäivä


Aamiainen, munavoita ja leikkeleitä.

Ohje aamiaiseen on Tri Annika Dalhquistin kirjasta. Innostuin ostamaan sen itselleni luettuani karppisiskojen kirja esittelyn.
En löytänyt linkkiä siihen joten aloin miettimään oliko se sittenkin hiidenuhmankeittiöblogista :)
No molempia blogeja suosittelen lämpimästi!!


Kirja sopii mainiosti aloittelevalle karpille jolla on ruuatkin hakusessa.
Vaikka Tri Annika puhuu vähähiilarisesta ja runsasrasvaisesta, niin ei tarvitse säihkähtää, että siinä jotenkin mässäiltäisiin rasvalla.
Rasva korvaa vain hiilihydraatin mistä luovutaan.
Ja koska rasva on paljon "tiheämpää" maha tulee pienemmillä rasvamäärillä täyteen kuin hiilarilla.
Pähkinänkuoressa ajatus on vain, että ruoka paistetaan nokareessa voita ja käytetään taäysrasvaisia tuotteita.
Ja jos haluaa kukkakaali muusiin voisilmän, sen voi huoletta laittaa.
Tri Annika itse syö vain noin 70g rasvaa päivässä.
Se ei ole minusta paljon.
Päivällinen

Paistoin rasvaisia possunsuikaleita ja vähän sipulia ja vierellä on kananmuna keitettynä ja juustonpaloja.

Iltapala

Possun läskiset lihat olivat niin hyviä, että illalla taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...