perjantai 1. heinäkuuta 2011
Jääkaappikefiiri
Jääkaapissa hitaasti pöyhynnyt kefiiripiimä, raikasta mietoa ja hyvää! Sopivaa maisteltavaa vieraille :)
Tässä on ohje tavalliselle kefiiripiimälle.
Jääkaappikefiiri:
Kun Kefiirivauva on kasvanut isoksi ja poikinut uusia terhakoita kefiirivauvoja, voit ottaa ison kefiiripalleron ja laittaa sen maidossa jääkaappiin.
Kerma lorauksella tulee vielä silkkisempää.
Anna kefiirin olla jääkaapissa 1-3 viikkoa.
Maistele välillä onko sopivaa.
Poimi sitten kefiirsiemenet pois ja sekoita sauvasekoittimella piimä tasaiseksi.
Maku on erillainen kuin tavallisessa ja miedompi. Tätä voi tarjota nirsoimmillekkin :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvä vinkki! On oma bifidus saanut kesäkeleillä pöristä ihan rauhassa..
VastaaPoista