Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Jääkaappikefiiri


Jääkaapissa hitaasti pöyhynnyt kefiiripiimä, raikasta mietoa ja hyvää! Sopivaa maisteltavaa vieraille :)

Tässä on ohje tavalliselle kefiiripiimälle.

Jääkaappikefiiri:

Kun Kefiirivauva on kasvanut isoksi ja poikinut uusia terhakoita kefiirivauvoja, voit ottaa ison kefiiripalleron ja laittaa sen maidossa jääkaappiin.
Kerma lorauksella tulee vielä silkkisempää.
Anna kefiirin olla jääkaapissa 1-3 viikkoa.
Maistele välillä onko sopivaa.
Poimi sitten kefiirsiemenet pois ja sekoita sauvasekoittimella piimä tasaiseksi.

Maku on erillainen kuin tavallisessa ja miedompi. Tätä voi tarjota nirsoimmillekkin :)

1 kommentti:

  1. Hyvä vinkki! On oma bifidus saanut kesäkeleillä pöristä ihan rauhassa..

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...