perjantai 8. heinäkuuta 2011
Neljäs induktio päivä
Aamiaiseksi kananmunia 3kpl. Sekoitin rakenteen rikki ja paistoin lätyksi.
Täytteenä on juusto-yrtti salaatti.
Salaatti:
Juuston paloja
noin. 1dl yrttejä. Minulla on pihalta lipstikkaa ja maitohorsman latvoja.
noin. 0,5dl oliiviöljyä ja 0,5dl omppuetikkaa
Kaikki sekaisin.
Lapset kävi poimimassa mustikoita ja söivät ne kerman ja paksun jogurtin kanssa.
Silakoita voin kanssa
Pidän etikan mausta, joten liotin silakoita aamusta ensin suola-etikkavedessä.
1litra vettä 2rkl merisuolaa ja 2dl väkiviinaetikkaa.
Sitten tein valkosipulivoita timjamilla ja levittelin silakoitten väliin.
Paistoin uunissa, koska inhoan silakoitten paistelua pannulla.
Paistoin 200 asteessa kiertoilmalla noin 15min.
Söin sitten pannulle valuneen voin kanssa.
Todella hyvää!
Iltapala
Paistoin ahvenfilettä. Ja tein paksun voimunakastikkeen.
Sekoitin neljä keltuaista tilkkaan etikkaa ja lisäsin noin 50g voita ja paistinrasvat.
Kastike oli niin hyvää, että nuolin lautasen :D
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Joko msutikka-aika alkaa olla käsillä, nam nam! Täytyypäs lähteä katsomaan miltä ne täällä meijän metissä näyttää!
VastaaPoistaSiltä näyttää Senni!!
VastaaPoistaLitran ovat jo keräänneet ja syöneet parempiin suihin! :)