perjantai 11. maaliskuuta 2011
Loistava muusi-ohje juuriselleristä!
Enää ei tarvitse haikailla perunamuusin perään. Tämä oli loistavan makuista!!
Muuntelin Jamie Olliverin muhennosta
Näistä rumiluksista se tuli!?
Kuori ja pilko mukulat ja muutama valkosipulin kynsi ja kuullota noin 5 min. Reilussa voissa.
Lisää kermaa, laitoin 2dl, ja hauduta kypsäksi kannen alla. Noin 30min.
Kerman kanssa hautumassa.
Mausta suolalla ja jos tykkäät timjamista,niin se sopii tähän mainiosti!
Ruualla ei saa leikkiä....
Mainoslinkki
Kesän pomppuihin - HYUNDAI-trampoliinit
Lähetä kännykkäsi meille. Saat siitä rahaa kierrättämällä sen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkku!
VastaaPoistamukulaselleri on mun ehdoton lempparijuures. Selleripyrettä, muussia millä nimellä nyt sanookaan, teen usein, omppua voi laittaa sekaan. En tiedä miten se karppausta sotkee ;) mutta toden totta, pottumuusin perään ei haikaile.
teen myös pihvejä; paistan viipaleita voissa, voi kierittää munassa ja juustoraasteessa.
Manna kiitos tuosta vinkistä!! Takuulla kokeilen paistaa viipaleita!!
VastaaPoistaJa ei se kotimainen omena mitään sotke ;)