tiistai 29. maaliskuuta 2011
Lihapullia jauhaen itse
Todella hyviä ja täyttäviä!
Tällä kertaa jauhoin kesäpossua isommalla reiällä.
Eli liha jauhautui paksuiksi nauhoiksi.
Läskiä laitoin reilusti sekaan.
Olen tehnyt kokeita ja ehdottomasti maukkain jauheliha tulee läskin kanssa.
Ihmeen paljon läski vaikuttaa myös koostumukseen.
Nyt kun jauhoin isommalla terällä, niin kaikki läski ei sulanut jauhelihapullista pois vaan jäi antamaan pullalle ryhtiä ja makua.
Pullat olivat erityisen mehukkaita ja maukkaita.
Ja näköjään lapsille maistuu parhaiten,kun ei lisää mausteita.
Ihan vain suolaa ja sitten eri valikoimia tuoreita kasviksia.
Paprika on todella hyvä antamaan makua
ja selleri ja tietenkin sipuli.
Olen myös raastanut vähän kaalia tai porkkanaa sekaan.
Mitä sattuu jääkaapista löytymään.
Laitan todella reilulla kädellä kasviksia sekaan.
Suolaa laitan noin. 2tl kiloon lihaa.
Ja paistinrasvan siivilöin jääkaappiin ja käytän munien paistossa.
Teen aina ylimääräisiä,koska nämä menevät aamulla munien kanssa kuin kuumille kiville.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti