lauantai 5. maaliskuuta 2011
Purjosipulin pakastus
Revi purjosta huonot lehdet pois ja leikkaa kanta ja nahistuneet päät pois.
Leikkaa halki ja pese hyvin.
Varsinkin päällimmäisten välissä ruukaa olla multaa.
Pilko ja pakasta :)
Näin helppoa!
Purjo neuvotaan pakkaamaan hyvin,koska on niin voimakkaan tuoksuinen, että tartuttaa hajuaan muihin pakasteisiin.
Minä pakkasin vain muovipussiin, eikä minusta mitenkään haise siellä pakastimessa.
Käytämme näitä lämpimiin ruokiin.
Kannattaa käyttää tarjoukset hyväksi!!
Parempia kuin valmiit pakastepurjot.. En tiedä miksi?!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Teen samoin :)
VastaaPoistaVälillä pakastan pitempinäkin pätkinä. Käy hyvin esim sosekeittoihin kun ne kuitenkin soseutetaan.
Aivan! Mukava kun en ole ainut hullu pakastimeen pilkkoja :D
VastaaPoistaYstävät pitävät kahjona...
:D :D
VastaaPoistaJa minä haluaisin toisen pakastimen!!!! Nyt on arkkupakastin ja sieltä on raivostuttavaa kaikkia nöttösiä noukkia. Vaikka mitä systeemeitä olen yrittänyt, mutta... Kaappipakastimen tahtoo lisäksi!!
Kaapi on nöttösiin hyvä!
VastaaPoistaMutta isompaan ei.Sinne mahtuu yllättävän vähän verrattuna arkkuun. Mutta just omille pakasteille mainio!!