Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Värikäs lihamureke karppaus tyyliin


Maukasta ja raikasta vaikka jauheliha oli todella rasvaista.
Koska joukossa oli niin paljon sieniä, niin mureke oli murenevaista, mutta se ei haitannut!
Vieressä oma tekoista majoa


Jauhoin oman kesäpossun jauhelihaa


Ja sitten samalla myllyllä paljon herkkusieniä sekaan!



Minulla oli reilu kilo lihaa. Laitoin sekaan 1rkl suolaa, paljon purjoa ja paprikaa ja tieten herkkusieniä.

Muotoilin murekkeeksi ja paistoin leivinuunissa.
Sähköuunissa olisin paistanut 200 asteessa 45-60min.

4 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen näköistä mureketta.

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä herkulliselta! Huomenna väännän siis jonkinlaisen murekkeen ruuaksi:D

    VastaaPoista
  3. :D
    Mureke onkyllä mukava ja helppo ruoka. Ja helppo lämmittää vielä iltapalaksi!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...