maanantai 21. maaliskuuta 2011
Värikäs lihamureke karppaus tyyliin
Maukasta ja raikasta vaikka jauheliha oli todella rasvaista.
Koska joukossa oli niin paljon sieniä, niin mureke oli murenevaista, mutta se ei haitannut!
Vieressä oma tekoista majoa
Jauhoin oman kesäpossun jauhelihaa
Ja sitten samalla myllyllä paljon herkkusieniä sekaan!
Minulla oli reilu kilo lihaa. Laitoin sekaan 1rkl suolaa, paljon purjoa ja paprikaa ja tieten herkkusieniä.
Muotoilin murekkeeksi ja paistoin leivinuunissa.
Sähköuunissa olisin paistanut 200 asteessa 45-60min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tosi herkullisen näköistä mureketta.
VastaaPoistaSienet yöks
PoistaKiitos :)
VastaaPoistaNäyttää kyllä herkulliselta! Huomenna väännän siis jonkinlaisen murekkeen ruuaksi:D
VastaaPoista:D
VastaaPoistaMureke onkyllä mukava ja helppo ruoka. Ja helppo lämmittää vielä iltapalaksi!