Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juustoinen juhannusleipä


Todella hyvää!
Laitoin juuston murusina ja se jäi mukavasti sattumiksi leipiin.
Paistoin miedommalla lämmöllä niin juusto ei sulanut liikaa ja hävinnyt leipään.



Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Minulla kiertoilma, tavallinen vähän reilummalle.

1dl soijajauhoa
1dl kookosjauhoa
1dl mantelijauhoa
2dl bakepro, tähän sopii hera tai proteiinijauho
3 rkl psylliumkuitua esim. fiberhusk
2 tl leivinjauhetta

Siivilöi nämä kaikki leivonta astiaan sekaisin. Fibehusk pitää sekoittaa hyvin kuiviin aineisiin.

400g kermaa tai muuta nestettä (jos käytät hapanta, kuten piimää tai jogurttia, korvaa 1tl leivinjauhetta soodalla)
6-8 munaa
200g sulatettua voita
400-500g pehmeää rasvaista juustoa muruina
4 rkl mieleisiä siemeniä

Lisää nämä jauhojen päälle ja sekoita hyvin.





Levitä uunipellille missä on leivinpaperi.

Laita pelti uuniin ja vähennä lämpö heti 175 asteeseen.
Paistoin 18 minuuttia.




Pelti on 60senttisen uunin pelti ja tuli mukavan paksuinen. Määrältään ohje on minusta sopiva.

Leivässä on 100g noin,

Prot. 16g HH 3 R32




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...