Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. joulukuuta 2012

Hapan LCHF-puuro suolaisen nälkään

Pekoni kuutioita päällä

Pikkaisen eri versio alkuperäisestä puurosta.



2 kananmunaa
1dl kermaviiliä
1 rkl riisiproteiinijauhoa
30 g voita
 
 
Sulata miedolla lämmöllä voi ja sekoita kermaviili ja kananmunat keskenään. Lisää kattilaan ja ripottele myös jauhot hyvin sekoitellen.
Sekoittele ja vahdi puuroa sitä "keittäessäsi" lämmittäminen pitää lopettaa ajoissa, ennenkuin puuro kokkaroituu.
Tarjoile hapanpuuro suolukalla, esim. kuivalihalla tai paistetuilla pekonipaloilla. Menee myös makeana versiona vaikka marjoilla :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...