Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Inkiväärin pakastus


Ei enää unohtuneita kuivia juuria jääkaapissa! Aina kuin tuoretta!!


Inkivääri kuoritaan( ei niin tarkkaa..)
Ja raastetaan, minusta helpoin raastaa karkeimmalla.
Raasta elmukelmun päällä ja kääri rullalle.
Siitä on helppo leikata pala irti kokkauksiin.
Säilyy puolikin vuotta hyvänä!

4 kommenttia:

  1. Älyttömän hyvä idea! Eipä ole tullut mieleen :) Yleensä ite katkaisen aina ihan minimini palan siitä juuresta ja ostan sen minkä käytän :)

    VastaaPoista
  2. Höh ja minä en ole keksiny katkaista :D :D
    No tuo pakastus on siitä kiva, että on sitte extemporee myös!

    VastaaPoista
  3. Laiska raastaja täällä moi!
    Inkiväärin voi pakastaa myös kuorineen ja raastaa jäätyneenä (kuorineen) tarvittavan määrän. Siitä voi myös viipaloida sillä juustohöylän näköisellä raastimen osalla lastuja, sopii aasialaisiin resepteihin varsinkin.
    Ja loput takaisin pakkaseen.
    Olen siis tosi laiska raastaja mutta rakastan inkivääriä ruuassa...
    Ja se kuori kyllä on ihan syötävää myös.

    -namuro

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...