Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mansikka piirakkaaTehtiin taas Paakarin ohjeella piirakkaa.
Mansikkatäyte oli todella vetelä. Siihen olisi tarvinnut jauhoja sekaan. Mutta se ei haitannut, koska söimme omalla porukalla :) Kaikki meni ja äkkiä!!Olen maalaillut talon sokkelia tänään, vaikka tuli valittua liian vaalea sävy :(
Harmitti, mutta on se silti parempi kuin entinen, joten maalasin loppuun.

Ruokana oli siis pikaruokaa,

grillikylkeä pieninä paloina, paistoin niitä ensin noin 20min 200 asteessa ja sitten lisäsäin makkaraa ja pakastevihanneksia ja uudestaan uuniin noin 20 minuutiksi. Sekoittelin vain välillä.
Maistui kaikille ja oli helppoa ja hyvää

Hapankaalta viereen

Eilen oli braatwurstia ja hapankaalta


Lapset tykkää hakea lampaille ruokaa :)

Nyt reilun vuoden vanha Rotweiler/Bouviermix

13v sakemanni/rotweilermix

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka viisaan näköiseltä tuo nuorempi hauveli on :) Molemmat ovat suloisia.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olisi kiva lukea enemmän teidän(?) koiristanne :) Minua kiinnostaa erityisesti nuo roturisteytykset, tarkoituksellinen valinta vai vahinko.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Kyllä sekarotuiset on tietoinen valinta :)Varsinkin uusin rotikka-bouviermix. Se haettiin 500 kilsan päästä :D Ja kannatti!

  Meillä on vain sellaiset mukavat kokemukset sekarotuisista. Niissä yhdityy yleensä rotujen hyvät puolet, ainakin minun mielestä.

  Nuorempi koira on ihan mahtava ja sen saisi opetettua vaikka puhumaan :D. Erittäin rauhallinen ja peloton, iso ja vahva ja ennenkaikkea TERVE!!

  Ruskea koira on jo 13v joten kohta yritämme etsiä vastaavaa sekoitusta nuoremmalle kaveriksi. Sellaisen hakisimme taas vaikka kauempaakin, on se sen arvoinen.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...