Todella hyvää!! |
Ja sieltä piti tänään kokeilla raparperipiirakkaa.
Aivan ihanaa ja koko perhe tykkäsi. Yksi tytöistä inhoaa kookosjauhojen makua, mutta tässä ei siitä valittanut. Vaikka kyllä se vähän maistui. Jos siis pitää kookosjauhoista, niin tätä kannattaa kokeilla. Pohja oli paljon prempaa entä Antti Heikkilän mustikkapiirakassa. Kokeilemme tällä pohjalla myös mustikalla myöhemmin.
Minä paistoin raparperit kuiviksi voissa, enkä lisännyt täytteeseen jauhoja. Täyte oli silti sopivaa.
Makeutuksena oli Sukrin. Sen avulla voikin vaahtoutu ihanasti.
Suosittelen kyllä kokeilemaan :)
kiva että päivität taas blogiasi.olen saanut sinulta monia hyviä vinkkejä ruuanlaittoon ja siivoukseen hyvää kesän jatkoa terveisin mummo maalta
VastaaPoista