Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Miedosti suolattu liha


Minulla on tässä taas mikälie pala omaa possua.
Sulatin ja leikkasin ohuemmiksi viipaleiksi.
Ripottelin karkeaa suolaa pohjalle ja kerrosten väliin.
Hyvin ohuelti suorastaan harvakseltaan riittää.
Ravistelet vain ohuen ohuen kerroksen suolaa ja laita liha jääkaappiin.

Nyt liha säilyy hyvänä useamman päivän kuin tuoreena.
Nyt on menossa kolmas päivä ja liha on täysin tuoretta vielä.

Voit paistella kuin pekonia tai käristää paloja keittoihin tai mihin vain.

Pienet palat lihaa tulee kaupasta kalliiksi, mutta esim isoja 10kg kulmapaloja saa edullisesti kun kysyy eri kauppojen lihatiskiltä.
Tässä on linkki Kulmapalaan joka ei maksanut kuin 2-2,5euroa kilo.
Sen leikkelin pienemmiksi ja pakastin. Tulee paljon edullisemmaksi.
Nyt tein saman oman possuni lihoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...